Szakosztályunk edzői

Beliczay Sándor
Beliczay SándorMesteredző
Sanyi’bá pályafutását nehéz ilyen röviden összefoglalni. A Törekvés alapítótagja és a kezdetektől fogva oroszlán szerepet vállal a klub irányításában. Tapasztalatával segíti a fiatal edzőket és korát meghazudtoló lendülettel iskoláztatja versenyzőit, akik rendre a magyar vívás meghatározó versenyzőivé növik ki magukat Sanyi’bá irányítása alatt. A nevéhez számos olimpiai és paralimpiai érem köthető és a mai napig az egyik legeredményesebb edző hazánkban.
Feczer Viktor
Feczer ViktorMesteredző, válogatott vezetőedző
Viktor egyike a három tőrvívó mesteredzőnek Magyarországon. Az elismerést munkaközpontú személetének köszönhetően kapta meg, aminek segítségével tanítványai annyi érmet nyertek világversenyeken és paralipiákon, hogy megszámolni is nehéz lenne. Jelenleg a női tőr szakág vezetőedzője is egyben, hatalmas bravúrral irányítása alatt kvalifikált sikeresen 2021-ben a női tőr csapat az olimpiára.
Szirmai Benedek
Szirmai BenedekSzakedző, válogatott vezetőedző
Benedek még versenyzőként kezdte vívó karrierjét egyesületünkben. Diplomája megszerzése után egyből csatlakozott edzői csapatunkhoz és elkezdte a munkát saját vívópalántáival. Több utánpótlás világversenyen is érmet szereztek tanítványai, aminek hatására megkapta a férfi tőr szakág vezetőedzői pozícióját is. Emellett folyamatosan utazik és foglalkozik paralimpikonokkal is, segítve őket a legfontosabb pillanatokban.
Nagy József
Nagy JózsefSzakedző
Mátyás Bálint
Mátyás BálintSzakedző
Bálint általános iskolás korától kezdve egyesületünket erősíti. Versenyzőként utánpótlásban számos nemzetközi sikerrel büszkélkedhet. Felnőtt korosztályú vívóként hosszú éveken keresztül erősítette a magyar válogatottat. Nem tudott elszakadni a pást mellől, így jelenleg edzőként osztja meg az első kézből, a vívó világ legrangosabb versenyein szerzett tapasztalatait a fiatal vívóinkkal.
Tóth Janka
Tóth JankaSzakedző
Janka vívópályafutása szerencsétlen sérülésének okán sosem teljesedhetett ki, pedig a műtétjei előtt több hazai és nemzetközi versenyen is bizonyította, hogy kiemelkedő tehetségű versenyző. Diplomája megszerzése után nem is volt kérdés számára, hogy vívóedzőként is szeretne tevékenykedni. Az egyetemen szerzett sokoldalú edzői tudásával és a gyerekek iránti szeretetével tökéletes ember arra, hogy az első éves palántákkal megszerettesse a vívást.